Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny wieniec świąteczny nie musi być nudny! Przedstawiamy wam nową wersje- Świąteczny wieniec bezowy! Oczywiście z kakao DecoMorreno, lekkim kerem z serkiem mascarpone, aromatyczną kandyzowaną pomarańczą i żurawiną!
SKŁADNIKI NA BEZĘ |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
ocet winny
|
|
KREM |
|||
200 | Gramów |
Śmietanka 36%
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1.5 | Łyżki |
cukier puder
|
|
KANDYZOWANE OWOCE |
|||
2 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
2.5 | Szklanki |
woda
|
|
2 | Szklanki |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |