Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łap za rękaw cukierniczy i stwórz swoje własne bezy. Wbijając patyczki, możesz zrobić z nich wyjątkowe lizaki. Nie zapomnij o dekoracji i o sosie z owoców leśnych, dzięki któremu beziki otrzymają niepowtarzalny smak.
4 | Sztuki |
Białka
|
|
225 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
Mąka kukurydziana
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet z białego wina
|
|
1 | Garść |
kolorowe posypki
|
|
SOS: |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |