Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj nasz patent na absolutnie doskonały torcik truskawkowy bez dodatku glutenu. Łatwy w przygotowaniu, a zarazem niezwykle efektowny. Uwaga! Nie sposób się mu oprzeć, dlatego ekspresowo znika z talerza. Mniam! ;)
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
JAJA
|
|
180 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
40 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
250 | Gramów |
Ricotta
|
|
1 | Sztuka |
galaretka truskawkowa
|
|
300 | Mililitrów |
woda
|
|
300 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
1 | Kilogram |
truskawki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |