Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czy Ty też znasz i kochasz naleśniki? Czy wiesz jak zredukować liczbę kalorii, które się w nich znajdują? Czy to w ogóle jest możliwe, żeby zachować ich smak i właściwości naleśników, kiedy zmienia się składniki, z których są przygotowane? Nie dowiesz się, dopóki nie sprawdzisz. Pani Fit ma na to swój sposób!
4 | Łyżki |
Mąka ryżowa
|
|
3 | Łyżki |
Mąka kukurydziana
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
350 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Łyżeczka |
Olej kokosowy
|
|
2 | Puszki |
Tuńczyk
|
|
100 | Gramów |
kukurydza konserwowa
|
|
2 | Sztuki | ||
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |