Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy słodką mikołajkowo - bożonarodzeniowa wariację na temat babeczek w wersji bez glutenu! Oto cieszące oko i podniebienie drzewko świąteczne, które zachwyci Cie oryginalną formą i korzenną nutą smakową. Pyyycha!
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
160 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
55 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
100 | Gramów |
Erytrol
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa korzenna
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
125 | Mililitrów |
olej
|
|
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
130 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
SKŁADNIKI NA WIERZCH: |
|||
9 | Sztuk |
rożki do lodów
|
|
400 | Mililitrów |
Śmietanka kremówka
|
|
250 | Gramów |
Mascarpone
|
|
100 | Gramów |
Erytrol
|
|
1 | Sztuka |
zielony barwnik spożywczy
|
|
1 | Sztuka |
Posypka do ciast
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |