Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatne bezglutenowe czekoladowe kopytka, stanowią wyjątkową alternatywę dla tych przygotowywanych w tradycyjny sposób. Nasza kopytkowa propozycja bazująca na kaszy jaglanej i batacie - świetnie skomponuje się ze słodkimi dodatkami takimi jak świeże owoce, miód lub konfitura. To przepis na kopytka inny niż wszystkie!
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
1 | Sztuka |
batat
|
|
160 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |