Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne i wilgotne, a do tego bez glutenu i zdrowe ciasto brownie z czerwonej fasoli z orzechami. Smak fasoli jest niewyczuwalny - bez obaw.
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
banan
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1.5 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
30 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
Polewa: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
15 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |