Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piękna i smaczna Beza Pavlova nie należy do najprostszych deserów, ale z naszym przepisem na pewno Ci się uda! Podawaj z musem czekoladowym oraz świeżymi owocami wybranymi i ciesz się udanym wypiekiem.
Beza |
|||
6 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
300 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
Krem |
|||
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
200 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
50 | Gramów |
miód
|
|
500 | Gramów |
truskawki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |