Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy wyjątkowo apetyczne ciasto o nie mniej kuszącej nazwie. Nie sposób nie skusić się na tę czekoladową przyjemność pokrytą puszystą kremową chmurką i obsypaną kruchymi kawałkami rozpływajacej się w ustach mlecznej krówki. Daj się rozpieścić i wypróbuj ten przepis jeszcze dzisiaj!
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
270 | Gramów | ||
![]() |
|||
70 | Gramów | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
200 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
125 | Mililitrów |
olej
|
|
250 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
250 | Mililitrów |
Kawa mocna
|
|
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Sztuka |
Mleko skondensowane
|
|
SKŁADNIKI NA MASĘ: |
|||
1 | Sztuka |
masa kajmakowa
|
|
3 | Łyżki |
Śmietanka 36%
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
500 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
4 | Sztuki |
Cukierki krówki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |