Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone skrzydła z indyka
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa do mięsa
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz kolorowy
|
|
5 | Sztuk |
Skrzydło indyka
|
|
4 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
Sos ostrygowy
|
|
3 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Łyżki |
miód pszczeli
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |