0

Składniki

1 Sztuka
batat
1 Łyżka
Olej rzepakowy
1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
Czarnuszka
1 Opakowanie
szpinak
2 Łyżeczki
Natka pietruszki
2 Łyżki
ingridient
Ketchup Kotlin Łagodny 60% mniej kalorii
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Batata obieramy, myjemy i kroimy. Nacieramy olejem, solą i pieprzem.
  2. Pieczemy około 30 minut w 200 stopniach.
  3. Upieczonego podajemy na świeżym szpinaku.
  4. Posypujemy natką pietruszki, czarnuszką i serwujemy z pikantnym ketchupem 60% mniej kalorii Kotlin.

Opis

Idealny fit przepis na szybką przekąskę! Mamy świetną recepturę na bataty ze szpinakiem! Spróbuj!

Podobne przepisy

Domowe lekkie frytki belgijskie z ketchupem w ziołach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Domowe lekkie frytki belgijskie z ketchupem w ziołach

Fit szaszłyk paprykowy z ketchupem na ostro

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fit szaszłyk paprykowy z ketchupem na ostro

Jajka faszerowane z dipami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jajka faszerowane z dipami

Niskokaloryczne warzywne wrapy z otrębami, rukolą i ketchup...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Niskokaloryczne warzywne wrapy z otrębami, rukolą i ketchupem

Placki kukurydziane z szalotką i czosnkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki kukurydziane z szalotką i czosnkiem

Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Smaczne i zdrowe warzywno-mięsne kanapki z ketchupem

Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Chrupiące kulki serowe z ketchupem

Kanapkowa stonoga

Przepis
Średni Do 40 min
Kanapkowa stonoga

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!