Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszczyk z dodatkiem śledzi i grzybków idealnie pasuje na Boże Narodzenie, a do tego świetnie smakuje.
2 | Sztuki |
Filet z matiasów
|
|
10 | Dekagramów |
grzyby suszone
|
|
3 | Sztuki |
buraczki czerwone
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Puszka |
Fasola biała
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
150 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
6 | Szklanek |
woda
|
|
Kalorie dla 1 porcji
0-100 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |