Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Najlepsza zupa do wigilijnych pierogów i krokietów? Oczywiście barszcz czerwony. Z naszym przepisem barszcz będzie smaczny, dobrze przyprawiony, a jego przygotowanie nie zajmie Ci wiele czasu.
4 | Sztuki |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Natka pietruszki
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
suszony lubczyk
|
|
3 | Sztuki |
Suszone grzyby leśne
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
0.5 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
majonez Krakus
|
|
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |