Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zastanawiasz się jaką zupę przyrządzić na wigilijną kolację? Nie musisz się ograniczać - proponujemy przepis na barszcz czerwony z grzybami. Przygotowanie tej smacznej wigilijnej zupy jest co prawda dość czasochłonne, ale efekt końcowy rekompensuje wszelkie trudy!
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
400 | Dekagramów |
jabłka
|
|
4 | Sztuki | ||
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
5 | Sztuk |
grzyby suszone
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
Jałowiec nasiona
|
|
3 | Sztuki |
goździki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |