Example thumb
0

Składniki

6 Sztuk
burak
2 Sztuki
marchew
1 Sztuka
korzeń pietruszki
1 Sztuka
jabłka
1 Sztuka
czosnek
5 Sztuk
ziele angielskie
4 Sztuki
liść laurowy
6 Dekagramów
grzyby suszone
0.5 Sztuki
seler
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Grzyby namoczyć na kilka godzin, następnie ugotować w tej samej wodzie i przecedzić. Ugotować całe buraki. Następnie obrać, pokroić w plastry, dodać warzywa i przyprawy.
  2. Do warzywnego wywaru wlać wywar z grzybów.
  3. Wyjąc warzywa, przecedzić.
  4. Doprawić solą i pieprzem.
  5. Grzyby z wywaru można wykorzystać do uszek.

Opis

Niezastąpiony!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!