Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Trochę pracochłonne, ale naprawdę dobre danie. Polecam dla osób, które wolą zupy bezmięsne.
150 | Mililitrów |
Kwas buraczany
|
|
100 | Mililitrów |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
300 | Gramów | ||
150 | Gramów |
ziemniaki
|
|
150 | Gramów |
Kapusta włoska
|
|
80 | Gramów |
Fasola perłowa
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |