0

Składniki

1 Szczypta
majeranek
1 Pęczek
włoszczyzna
1 Opakowanie
ingridient
barszcz czerwony Krakus
2 Sztuki
liść laurowy
2 Sztuki
ziele angielskie
1 Łyżka
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Warzywa obrać. Włożyć do wody. Dodać liść laurowy oraz ziele angielskie. Sporządzić wywar warzywny. Gdy warzywa się ugotują, wyciągnąć z wywaru.
  2. Wlać barszcz Krakus. Zagotować.
  3. Dodać do smaku sól, pieprz, majeranek. Na sam koniec dodać 1 łyżkę masła. Podawać z uszkami.

Opis

Najlepszy z uszkami.

Podobne przepisy

Rosół

Średni Do 1 godz.

Zupa grzybowa z makaronem muszelki

Średni Do 1 godz.

Zupa rybna z makaronem jajeczna krajaneczka

Trudny Do 3 godz.

Barszcz czerwony z wytrawnymi ciasteczkami z rozmarynem i sk...

Łatwy Do 2 godz.

Domowy rosół

Łatwy Ponad 3 godz.

Jesienna zupa jarzynowa

Łatwy Do 40 min.

Kremowe brokuLOVE

Łatwy Do 40 min.

Pomidorowa z twistem pomarańczowym

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!