Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ten ciekawy przepis na najlepszy wigilijny barszcz czerwony polecamy wszystkim tym, którzy chcieliby nieco urozmaicić tą świąteczną potrawę. Prosty pomysł na smaczne ciasteczka z rozmarynem i skórką z cytryny sprawi, że tradycyjne danie zamieni się w wytrawną ucztę, która na pewno zachwyci Twoją rodzinę. Podane w towarzystwie barszczu Krakus smakują zdecydowanie najlepiej.
Ciasteczka |
|||
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
180 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
Zimna woda
|
|
2 | Sztuki |
Żółtka jaja kurzego
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz grubo mielony
|
|
1 | Sztuka |
skórka z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
rozmaryn
|
|
Barszcz czerwony |
|||
2 | Litry |
bulion warzywny
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |