Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszcz czerwony z uszkami to klasyka na świątecznym stole, a przecież w świętach chodzi o czas spędzony z rodziną dlatego z pomocą przychodzi barszcz czerwony Krakus! Wystarczy podgrzać, dodać przyprawy i gotowe!
Barszcz czerwony |
|||
2 | Litry | ||
![]() |
|||
6 | Ząbków |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
jabłka
|
|
3 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
Ciasto na uszka: |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
220 | Mililitrów |
Gorąca woda
|
|
35 | Gramów |
masło
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
Farsz grzybowy do uszek: |
|||
4 | Pęczki |
grzyby suszone
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |