Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Brakuje Ci pomysłu na błyskawiczne, ale zarazem „nieograne” danie? Zainspiruj się naszym pomysłem na barszcz czerwony z prażoną cieciorką. Zupę przygotuj z koncentratu (wystarczy doprawić i zagotować), a ciecierzycę dodaj swojej potrawie oryginalności i szlachetności.
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
Ciecierzyca
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
Słodka papryka w proszku
|
|
2 | Szczypty |
Wędzona papryka
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
170 | Mililitrów |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |