Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszcz czerwony w wersji wegetariańskiej bez cukru. Danie w duchu zero waste - bez odpadów. Słoiki, butelki ozdabiam i robię pojemniki na przyprawy (na zdjęciu) lub wykorzystuję jako element dekoracyjny.
2 | Kostki |
bulion warzywny
|
|
1 | Kilogram |
Buraki
|
|
1 | Pęczek |
włoszczyzna
|
|
380 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
10 | Dekagramów |
Suszone grzyby
|
|
liście laurowe, ziele angielskie, sok z cytryny |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |