Barszcz czerwony tradycyjnie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Barszcz czerwony tradycyjnie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975567004.jpeg&w=3840&q=75)
Czerwony barszcz to wigilijna klasyka, Tradycyjne przepisy mają wielu fanów. Nic w tym dziwnego - są po prostu przepyszne!. Jeśli również jesteś zwolennikiem polskich dań, konieczne sprawdź naszą recepturę na barszcz czerwony.
0
4.3 / 3
Czerwony barszcz to wigilijna klasyka, Tradycyjne przepisy mają wielu fanów. Nic w tym dziwnego - są po prostu przepyszne!. Jeśli również jesteś zwolennikiem polskich dań, konieczne sprawdź naszą recepturę na barszcz czerwony.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg buraki
1.50 l bulion warzywny
1 szt. cebula
1 szt. liść laurowy
1 szczyp. majeranek
1 szt. jabłko
Przygotowanie
Do bulionu warzywnego wkładamy obrane i pokrojone buraki oraz jabłko.
Gotujemy na wolnym ogniu ok. 15 min.
Pod koniec gotowania dodajemy przyprawy.
Odstawiamy z ognia.
Podajemy z uszkami.