Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszczyk proponuję podawać z uszkami, ziemniaczkami lub pasztecikami.
100 | Mililitrów |
Kwas buraczany
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
50 | Dekagramów |
burak
|
|
50 | Dekagramów |
Wołowina chuda
|
|
30 | Dekagramów |
włoszczyzna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |