Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Barszcz czerwony na rosole - pyszny do krokietów.
1.5 | Litra |
Rosół drobiowy
|
|
1 | Szklanka |
Zakwas
|
|
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
4 | Sztuki |
burak
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
3 | Łyżki |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |