Barszcz biały
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Barszcz biały](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975739009.jpeg&w=3840&q=75)
Prosta zupa, ale jaka pyszna.
1
0 / 0
Prosta zupa, ale jaka pyszna.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
3 szt. kiełbasa biała
1 szt. kość wędzona
1 szt. cebula
2 szt. ząbek czosnku
1 szt. barszcz biały
2 łyżka majeranek
Przygotowanie
1
Kiełbasę pokroić na małe kawałki lub talarki.
2
Gotować wywar na kości wędzonej oraz kiełbasie.
3
Cebulę i czosnek usmażyć na maśle.
4
Do wywaru dodać zakwas barszczu oraz czosnek z cebulą.
5
Dodać majeranku.