1

Składniki

3 Sztuki
Kiełbasa biała
1 Sztuka
Kość wędzona
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
Barszcz biały
2 Łyżki
majeranek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kiełbaskę pokrój na małe kawałki lub talarki
  2. Gotujemy wywar na kości wędzonej oraz kiełbaską.
  3. Cebulę i czosnek smażymy na maśle.
  4. Do wywaru dodajemy zakwas barszczu oraz czosnek z cebulą.
  5. Ja osobiście potem dodaję sporo majeranku.

Opis

Prosta zupa ale jaka pyszna

Podobne przepisy

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz

Żurek

Łatwy Do 1 godz

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz

Gulasz po węgiersku

Średni Do 1 godz

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz

Kremowe brokuLOVE

Łatwy Do 40 min

Pomidorowa z twistem pomarańczowym

Łatwy Do 40 min

Rosół

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!