Example thumb
0

Składniki

200 Mililitrów
Mleko kokosowe
1 Łyżeczka
cynamon
100 Gramów
Skrobia
200 Gramów
mąka
50 Gramów
wiórki kokosowe
100 Gramów
cukier
4 Sztuki
banan
1 Sztuka
Skórka z limonki
1 Łyżka
miód
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Zrobić ciasto do panierowanie bananów. Wymieszać mleko kokosowe, mąkę, cukier, wiórki kokosowe, cynamon i skórkę z limonki.
  2. Banany, pokrojone na 5 centymetrowe kawałki, obtaczać w skrobi, a następnie zanurzyć w cieście. Smażyć w woku na głębokim oleju.
  3. Podawać polane miodem. Hmm pycha

Opis

Potrawa powstała z myślą o udanym deserze, na który zaprosiłam teściową, była zachwycona;)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!