2

Składniki

1 Szczypta
cynamon
1 Łyżeczka
cukier
4 Sztuki
banan
2 Łyżki
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Banany przekroić usmażyć na maśle.
  2. Posypać cukrem i cynamonem.
  3. Podawać gorące, ozdobione truskawkami.

Opis

Idealny sposób na banany, które na surowo nie smakują nam zbytnio, bo są zbyt zielone, czy "ziemniaczane" w smaku - po smażeniu będą pyszne!

Podobne przepisy

Cynamonowe zawijańce

Średni Do 40 min.

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Średni Do 1 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Łatwy Do 20 min.

Ciastka maślane

Średni Do 40 min.

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz.

Ciasto drożdżowe

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!