2

Składniki

1 Szczypta
cynamon
1 Łyżeczka
cukier
4 Sztuki
banan
2 Łyżki
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Banany przekroić usmażyć na maśle.
  2. Posypać cukrem i cynamonem.
  3. Podawać gorące, ozdobione truskawkami.

Opis

Idealny sposób na banany, które na surowo nie smakują nam zbytnio, bo są zbyt zielone, czy "ziemniaczane" w smaku - po smażeniu będą pyszne!

Podobne przepisy

Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Cynamonowe zawijańce

Przepis
Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Puszysta tarta z jabłkami!

Przepis
Średni Do 1 godz
Puszysta tarta z jabłkami!

Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Ciasteczka adwentowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasteczka adwentowe

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!