2

Składniki

1 Szczypta
cynamon
1 Łyżeczka
cukier
4 Sztuki
banan
2 Łyżki
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Banany przekroić usmażyć na maśle.
  2. Posypać cukrem i cynamonem.
  3. Podawać gorące, ozdobione truskawkami.

Opis

Idealny sposób na banany, które na surowo nie smakują nam zbytnio, bo są zbyt zielone, czy "ziemniaczane" w smaku - po smażeniu będą pyszne!

Podobne przepisy

Cynamonowe zawijańce

Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Puszysta tarta z jabłkami!

Średni Do 1 godz
Puszysta tarta z jabłkami!

Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Łatwy Do 40 min
Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Średni Do 1 godz
Budyń jaglany z dżemem truskawkowym

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Ciasteczka owsiane z dżemem

Średni Do 40 min
Ciasteczka owsiane z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!