Bananowe łódeczki

m7
Bananowe łódeczki

0

0 / 0

Smaczne i bardzo szybko się je przyrządza.

2

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

150 g czekolada

6 szt. banan

Przygotowanie


1

Banany bardzo dokładnie myjemy, osuszamy.

2

Następnie przekrawamy wzdłuż na pół.

3

W miąższ każdego banana wkładamy kostki czekolady.

4

Następnie pieczemy w piekarniku w temp. 180*c do momentu, aż skórka bananów będzie brązowa.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

495

kcal

Białka

5

gram

Węglowodany

89

gram

Tłuszcze

12

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły