Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bakłażany są znane od wieków również w Chinach i ten przepis właśnie stamtąd pochodzi. Oczywiście nie mamy szans, by przygotować bakłażan dokładnie tak, jak w Chinach, ale? będziemy smakiem choć trochę bliżej tego odległego kraju. Kiedyś tam naprawdę ciekawie gotowano.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
2 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
Wermut wytrawny
|
|
1 | Łyżka |
Sok cytrynowy
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |