Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bakłażany można zastąpić cukinią.Polecam na ciepło i na zimno
200 | Mililitrów |
śmietana 12%
|
|
0 | Szczypt |
bazylia
|
|
400 | Gramów | ||
1.5 | Szklanki |
ryż biały
|
|
3 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
Jajka przepiórcze
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
oregano
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |