Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
.
Ciasto filo: |
|||
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
Woda ciepła przegotowana
|
|
100 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
Nadzienie: |
|||
350 | Gramów |
migdały
|
|
50 | Gramów |
Pistacje obrane
|
|
70 | Gramów |
pistacje
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
3 | Łyżki |
Cukier trzcinowy
|
|
250 | Gramów |
Masło klarowane
|
|
Syrop do nasączenia: |
|||
0.7 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
Sok z pomarańczy
|
|
2 | Łyżeczki |
Skórka z pomarańczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |