Bakaliowe batoniki z Choco Muszelkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Bakaliowe batoniki z Choco Muszelkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973161117.jpeg&w=3840&q=75)
Szukasz pomysłów na śniadaniówki dla dzieci? Coś do przechrupania w czasie przerwy w pracy? Sycące batoniki, dodają energii na cały dzień, pysznie smakują i łatwe w przygotowaniu! Bakaliowe batoniki, jako jedna z propozycji na śniadaniówkę to strzał w 10!
0
0 / 0
Szukasz pomysłów na śniadaniówki dla dzieci? Coś do przechrupania w czasie przerwy w pracy? Sycące batoniki, dodają energii na cały dzień, pysznie smakują i łatwe w przygotowaniu! Bakaliowe batoniki, jako jedna z propozycji na śniadaniówkę to strzał w 10!
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
260 g daktyle
60 g migdały
40 g żurawina łowicz
30 g wiórki kokosowe
1.50 szkl. lubella mlekołaki choco muszelki
Przygotowanie
1 szklankę płatków pokruszyć. Daktyle zmiksować. Migdały drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać.
Masę wyłożyć między dwa arkusze papieru do pieczenia i rozwałkować na grubość około 7 mm. Na wierzch delikatnie powkładać resztę płatków czekoladowych. Masę ponacinać na kształt prostokątnych batonów i odstawić do lodówki na 30 minut, a następnie wyjąć i pokroić. Przechowywać w lodówce.
Masę ponacinać na kształt prostokątnych batonów i odstawić do lodówki na 30 minut, a następnie wyjąć i pokroić. Przechowywać w lodówce.