Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tobie i Twojej rodzinie znudziły się standardowe śniadania? Jajecznica, owsianka czy kanapki z szynką i serem są pyszne, ale… dlaczego by nie zastąpić ich pysznym bajglem z pastą jajeczną i awokado? Taka kanapka wydaje się żmudna w przygotowaniu, a tymczasem zrobisz ją błyskawicznie. Na drugie śniadanie spakuj sobie i bliskim wygodny w transporcie i spożyciu mus Tymbark. Jest przepyszny i zdrowy. Smacznego!
SKŁADNIKI PASTY JAJECZNEJ |
|||
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżka |
majonez
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Musztarda Dijon
|
|
0.15 | Łyżeczki |
papryka czerwona
|
|
0.5 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
0.5 | Łyżki |
koperek
|
|
1 | Szczypta |
Sól gruboziarnista
|
|
1 | Łyżka |
pieprz
|
|
DO KANAPKI |
|||
1 | Sztuka |
bajgiel
|
|
0.5 | Sztuki |
awokado
|
|
0.3 | Sztuki |
ogórek
|
|
2 | Plastry |
Ser Provolone
|
|
5 | Plastrów |
rzodkiewka
|
|
1 | Łyżeczka |
Ser śmietankowy
|
|
1 | Garść |
Rzeżucha
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |