1

Składniki

100 Mililitrów
śmietana
3 Sztuki
czekolada
1 Sztuka
biszkopty
2 Sztuki
herbatniki
1 Sztuka
Aromat rumowy
2 Łyżki
wiórki kokosowe
2 Łyżki
Bakalie
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Herbatniki, biszkopty i bakalie przemielić.
  2. czekolady rozpuścić, można podlać śmietanką.
  3. połączyć wszystko razem dodać wiórki, aromat i wymieszać (najlepiej ręką) dodając po trochę śmietanki. Masa nie może być za sucha, ale musi dać się formować.
  4. formować kulki, schłodzić.

Opis

Fajniutkie kulki do podjadania i na każdą imprezę. Mają tylko jedną wadę - zbyt szybko znikają ;)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!