Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bagietki z szarpaną wieprzowiną idealna opcja na sycącą kolację. Szarpana wieprzowina w aromatycznej marynacie z miodem i powidłami, do tego świeża bagietka i ogórek korniszony. Brzmi i smakuje cudownie!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Łopatka wieprzowa
|
|
4 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
Wędzona papryka
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
2 | Sztuki |
Bagietka
|
|
1 | Słoik | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |