Bagietka z czosnkiem

m7
Bagietka z czosnkiem

0

0 / 0

Świetne jako przekąska.Doskonale sprawdza się z czosnkowym dipem.Szybkie i łatwe w wykonaniu.

3

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

0.50 kost. masło

1 szt. bagietka pszenna

4 szt. czosnku

Przygotowanie


1

Bagietkę pokroić na kromki.Posmarować każdą z nich odrobiną masła lub margaryny ,ułożyć w formie do pieczenia i wstawić do rozgrzanego piekarnika.Piec do momentu,gdy ich wierzch będzie odpowiednio twardy.

2

Tak przygotowane wyjąć z piekarnika i nacierać przekrojonym ząbkiem czosnku .Żeby były bardziej miękkie można ja znów posmarować masłem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły