Bagietka z czosnkiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Bagietka z czosnkiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974824803.jpeg&w=3840&q=75)
Świetne jako przekąska.Doskonale sprawdza się z czosnkowym dipem.Szybkie i łatwe w wykonaniu.
1
0 / 0
Świetne jako przekąska.Doskonale sprawdza się z czosnkowym dipem.Szybkie i łatwe w wykonaniu.
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 kostka masło
1 szt. bagietka pszenna
4 szt. czosnku
Przygotowanie
1
Bagietkę pokroić na kromki.Posmarować każdą z nich odrobiną masła lub margaryny ,ułożyć w formie do pieczenia i wstawić do rozgrzanego piekarnika.Piec do momentu,gdy ich wierzch będzie odpowiednio twardy.
2
Tak przygotowane wyjąć z piekarnika i nacierać przekrojonym ząbkiem czosnku .Żeby były bardziej miękkie można ja znów posmarować masłem.