Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyka gatunku - przepyszna babka na bazie miodu, nie za słodka, dla każdego w sam raz.
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
300 | Gramów |
miód pszczeli
|
|
750 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Sztuki |
goździki
|
|
1 | Sztuka |
gałka muszkatołowa
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
rum
|
|
6 | Łyżek |
mleko
|
|
5 | Łyżek |
Masło roślinne
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
10 | Dekagramów |
Morele
|
|
10 | Dekagramów |
śliwki suszone
|
|
10 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |