0

Składniki

3 Szklanki
3 Łyżki
miód pszczeli
1 Łyżka
Olej kokosowy
1 Sztuka
Budyń malinowy
1 Łyżka
cukier
1.5 Szklanki
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy.
  2. Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
  3. W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego!

Podobne przepisy

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Przepis
Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Ciasto z kaszy manny z ananasem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasto z kaszy manny z ananasem

Ciasto z sercem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Cynamonowe zawijańce

Przepis
Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!