0

Składniki

3 Szklanki
3 Łyżki
miód pszczeli
1 Łyżka
Olej kokosowy
1 Sztuka
Budyń malinowy
1 Łyżka
cukier
1.5 Szklanki
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy.
  2. Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
  3. W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego!

Podobne przepisy

Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Kokosowe pancakes z dżemem porzeczkowo-jeżynowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokosowe pancakes z dżemem porzeczkowo-jeżynowym

Pieczony naleśnik z owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pieczony naleśnik z owocami

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Przepis
Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Pączki mojej babci

Przepis
Średni Do 1 godz
Pączki mojej babci

Ciasto orzechowe z miodem.

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasto orzechowe z miodem.

Domowa Drożdżówka

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa Drożdżówka

Drożdżowe chrusty

Przepis
Średni Do 40 min
Drożdżowe chrusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!