Babeczki z płatków kukurydzianych
MonikaOch
Wartości odżywcze na porcję
Energia
176
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
29
gram
Tłuszcze
4
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
3 szkl. płatki lubella corn flakes klasyczne
3 łyżka miód pszczeli
1 łyżka olej kokosowy
1 szt. budyń malinowy
1 łyżka cukier
1.50 szkl. mleko
Przygotowanie
1
Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy.
2
Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
3
W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego!