Babeczki z płatków kukurydzianych

MonikaOch
Babeczki z płatków kukurydzianych

Średnia 0 / 0

Oceń!

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

3 szkl. płatki lubella corn flakes klasyczne

3 łyżka miód pszczeli

1 łyżka olej kokosowy

1 szt. budyń malinowy

1 łyżka cukier

1.50 szkl. mleko

Przygotowanie


Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy.

Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.

W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego!

Wartości odżywcze na porcję


Energia

176

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

29

gram

Tłuszcze

4

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły