Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy rozkosznie zielono - kakaowe babeczki szpinakowe! Puszyste i mięciutkie o aksamitnie czekoladowym smaku przełamanym nutką cytryny. Smakują i wyglądają bajecznie, niczym zerwane wprost z wiosennej rabatki. Zdecydowanie mają w sobie „to coś”, sprawiają, że na ich widok dosłownie chce się powiedzieć UAU!
SKŁADNIKI NA CIASTO |
|||
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
szpinak
|
|
70 | Mililitrów |
olej słonecznikowy
|
|
125 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
wiórki kokosowe
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKLŁADNIKI NA KREM: |
|||
35 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
masło
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
60 | Mililitrów |
mleko
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |