Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny deser inspirowany pysznymi kuleczkami Raffaello. Babeczka przełożona kokosowym kremem z białą czekoladą. Warto spróbować.
biszkopt: |
|||
4 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
krem: |
|||
1 | Sztuka |
Aromat waniliowy
|
|
5 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
30 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
10 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
20 | Dekagramów |
czekolada
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |