Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Święta to czas różnych smakołyków, ale i też czas kiedy wiele produktów się marnuje. Ja po świętach staram się wykorzystać czekolady, pootwierane mikołaje, bałwanki i wszelakiego rodzaju kruche ciastka czy pierniki.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
Masło roślinne
|
|
5 | Sztuk |
Ciastka kruche
|
|
5 | Sztuk |
pierniki
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
miód pszczeli
|
|
Mus: |
|||
150 | Gramów |
czekolada
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
Bita śmietana: |
|||
400 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |