Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dzisiaj przepis na bożonarodzeniowe rozpływające się w ustach babeczki. Połączenie chrupkiego ciasta kakaowego, kremu budyniowego oraz świeżych truskawek tworzy idealną kompozycję smaków. Do tego babeczki są proste w wykonaniu i pięknie się prezentują na świątecznym stole.
180 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
20 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
400 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
12 | Sztuk |
truskawki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |