Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jesteś fanem babeczek czekoladowych? Pora dodać do nich trochę pikanterii! Dzięki musowi z dyni z dodatkiem aromatycznej przyprawy na nowo pokochasz ten deser.
Składniki na ciasto: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
180 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
300 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
125 | Gramów |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa do ciasta dyniowego
|
|
0.25 | Łyżeczki |
sól
|
|
Składniki na krem (w temp. pokojowej): |
|||
125 | Gramów |
masło
|
|
60 | Gramów |
cukier puder
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
100 | Gramów |
Serek kremowy
|
|
1 | Kropla |
barwnik pomarańczowy
|
|
1 | Kropla |
barwnik zielony
|
|
12 | Sztuk |
migdały
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |