Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Babka zebra to proste i szybkie ciasto, które po przekrojeniu wygląda bardzo interesująco. Z dodatkiem polewy czekoladowej świetnie pasuje do kawy.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
125 | Mililitrów |
woda mineralna gazowana
|
|
2.5 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
7 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |