Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Urozmaicona rumem i ekstraktem waniliowym, bardzo puszysta typowa baba wielkanocna z pewnością przypadnie do gustu wszystkim domownikom. Warto wypróbować i sprawdzić taki wariant babki wielkanocnej.
0.5 | Kostki |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
rodzynki
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
Kieliszek rumu
|
|
1 | Sztuka |
ekstrakt waniliowy
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
7 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |