Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Namiastka Azji w domowym zaciszu? Z naszym przepisem na pappardelle z wołowiną, z dodatkiem czosnku, pieczarek, smakowitej marchewki i innych warzyw Azja sama do Ciebie zawita! Danie dopraw sosem sojowym i pachnącą kolendrą.
400 | Gramów |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
200 | Gramów |
Polędwica wołowa
|
|
200 | Gramów |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
5 | Sztuk |
pieczarki
|
|
4 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łodyga |
kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |