2

Składniki

1 Łyżeczka
pieprz biały
2 Łyżeczki
curry
2 Łyżeczki
rozmaryn
500 Gramów
Filet z suma
140 Gramów
ryż biały
1 Sztuka
cytryna
2 Sztuki
Cukinia młoda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Sum przygotowany do gotowania na parze.
  2. Sum rozmrożony i nasmarowany przyprawami.
  3. Po 15 minutach filety nieco się kurczą.
  4. Gotowe!

Opis

Delikatne mięso suma zasługuje na piękną oprawę.

Podobne przepisy

Chrupiący kurczak z sosem chrzanowym i pieczonymi burakami

Łatwy Do 3 godz
Chrupiący kurczak z sosem chrzanowym i pieczonymi burakami

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Capellini nidi z krewetkami i oliwkami

Łatwy Do 40 min
Capellini nidi z krewetkami i oliwkami

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Łatwy Do 40 min
Grillowana pierś z kurczaka z tymiankiem i cytryną

Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

Łatwy Do 40 min
Grillowany pstrąg z koperkiem i masłem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!