Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Fasolka po bretońsku to idealny pomysł na szybki, prosty i smaczny obiad – zadowoli każdego, kto ceni sobie klasyczne smaki i nieskomplikowane rozwiązania kulinarne. Ten jednogarnkowy przepis ma tradycyjną recepturę i wyrazisty aromat, który na pewno zachwyci Twoje kubki smakowe. Wędzony boczek doskonale łączy się z mięsistą białą fasolą, nadając potrawie głębokiego, dymnego smaku.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Plaster |
boczek wędzony
|
|
1 | Sztuka |
kiełbasa
|
|
500 | Gramów |
Fasola biała
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
250 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |