Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nadziewane kulki ryżowe
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
1 | Litr |
olej
|
|
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów | ||
250 | Gramów |
groszek zielony
|
|
250 | Gramów |
Ryż arborio
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
200 | Gramów |
bułka tarta
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |