Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To bardzo proste danie polecamy przede wszystkim lubiącym pikantną kuchnię.
300 | Gramów | ||
1 | Pęczek | ||
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
3 | Sztuki |
papryczka piri-piri
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
1 | Szczypta |
Szałwia
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Sztuka |
oliwki czarne
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |